Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، مجید زکریایی ظهر امروز در جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با تفکیک، تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز شهرستان بابل با اشاره به شرایط حساس منابع طبیعی به تشریح وضعیت مقابله با جنگل‌خواری پرداخت و طی سخنانی اظهار کرد: «به ما می‌گویند فعلا با فلانی کار نداشته باش، ایشون داره مجوز می‌گیرد»، رجال سیاسی عزیز از کجا و به چه صورت دارد مجوز می‌گیرد جنگل بیت‌المال است، باید افرادی که به نام دامدار و روستانشین وارد عرصه‌های جنگلی شدند شناسایی و تفکیک شوند بسیاری از روستانشین عرصه جنگلی دامدار نیستند و باید شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 منابع طبیعی و جهادکشاورزی قصد ضعیف‌کشی ندارند، آنهایی که نفوذ داشتند و راه قانونی بلد بودند رفتند و برای خودشان مجوز گرفتند و دامدار روستانشین ضعیف نتوانست از حقوق خود دفاع کند.

از مدیران شهرستان سوال دارم چرا در شهرستان ٣۶ مورد حکم تخریب ما چندین سال اجرا نشده است، خانه همکار ما را به دلیل دفاع از بیت‌المال آتش زدند، از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار جنگل‌های مازندران به زیر یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است چرا دستگاه‌های خدمات‌رسان به متخلفان ساخت‌وساز در اراضی ملی خدمات آب، برق و گاز می‌دهند.

مگر می‌شود در یک روستا ٢٠ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز باشد و دهیار بی‌خبر باشد؟ باید افرادی که به نام دامدار و روستانشین وارد عرصه‌های جنگلی شدند شناسایی و تفکیک بشوند.

* خوش‌نشینان هدف اصلی برخورد قاطع/مردم از تبعیض در اجرای حکم خوششان نمی‌آید

سرپرست فرمانداری بابل نیز در این جلسه اظهار کرد: مردم از تبعیض خوش‌شان نمی‌آید، در گام نخست حفظ عرصه‌های منابع‌طبیعی، به دنبال خوش‌نشینان هستیم، خواهش من از ادارات مرتبط این است که برای اجرای حکم مکاتبات لازم با خانواده‌ها روستانشین داشته باشند،حساسیت‌ها در این موضوعات است که تبعیض قائل نشوید.

قاسم عزیززاده‌گرجی گفت: ریشه‌یابی کنیم که چه موضوعی باعث شده که شخص مورد نظر ایجاد به ساخت‌وساز کرده است آیا برای خوش‌نشینی است یا در کنار خانه پدری است، رسانه‌ها حتما مطالبه کنند که چرا این اتفاقات افتاده است،دستگاه‌هایی که تجهیزات برای تخریب ندارند، بگویند تا هماهنگی لازم برای تامین آن انجام شود.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسه، صیانت از منابع طبیعی، جنگل، رودخانه است، افزود: استفاده از ظرفیت دهیاران گام اول حفظ عرصه‌های ملی است و به هیچ عنوان نمی‌پذیریم دهیاری بخواهد در این زمینه تعلل کند، بخشداران این موضوع را به صورت جدی با دهیاران مطرح کنند، از ابتدای سال ۱۴۰۱ اگر ساخت‌وسازی انجام شود، با دهیار برخورد خواهد شد.

انتهای پیام /۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شرق استان کارگروه پیشگیری منابع طبیعی ساخت وساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی سبک، نیمه‌سنگین و سنگین را تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، امیر دریادار علیرضا محمدی عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس که توسط انجمن ایران‌شناسی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) برگزار شد، اظهار کرد: به‌عنوان نیروی دریایی هر جا صحبت از دریاست، هر جایی که برای دریا تصمیم می‌گیرند و هر جا روایتی برای دریا می‌شود، حضور داریم و خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش نیروی تجهیزات‌محور است، افزود: نیروی دریایی در چهار بعد زیرسطحی، روی سطح و بالای سطح آب و همچنین تکاوری آمادگی دفاع از مرزهای آبی ایران را دارد و به همین خاطر می‌گوئیم هر جا صحبت از دریا است، ما هم هستیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پایه تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی ما دانشگاه‌ها هستند که علم و فناوری ساختن این تجهیزات را تولید می‌کنند و بنابراین دانشگاه رکن اساسی نیروی دریایی است و نیروی دریایی بدون علم و دانش وجود نخواهد داشت و قادر به تحرک نخواهد بود.

امیردریادار محمدی یادآور شد: برای حفظ و توسعه نیروی دریایی به علم و فن‌آوری نیاز داریم و به همین خاطر نیروی دریایی با دانشگاه‌ها عجین شده است، البته نیروی دریایی در گذشته تجهیزاتی داشت، اما این داشتن تجهیزات صرف بازدارندگی و قدرت نمی‌آورد بلکه استفاده درست از تجهیزات در زمان، مکان و به نحو درست در جهت مؤثر می‌تواند کارساز باشد.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس سه فرآیند تاریخ‌سازی، تاریخ‌نگاری و روایتگری درست صورت گرفت که نام بلند خلیج فارس زنده ماند و زنده هم خواهد ماند. بعد از اتمام دفاع مقدس مجبور بودیم تجهیزات پیشرفته نیروی دریایی که شامل انبوهی از تجهیزات، قطعات، دستگاه‌ها و فناوری هستند را بسازیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه قطعه‌سازی و بومی‌سازی تجهیزات نیروی دریایی بعد از جنگ تحمیلی شروع شد، گفت: در نتیجه این اقدام بود که برای نخستین‌بار در تاریخ ایران موفق به ساخت زیردریایی شدیم.

امیردریادار محمدی ادامه داد: ساخت زیردریایی را با ساخت زیردریایی سبک غدیر آغاز کردیم و بعد سراغ ساخت زیردریایی نیمه‌سنگین فاتح رفتیم و در حوزه ساخت شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم و امروز سه کلاس زیردریایی را تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: بعد از جنگ ناوچه همیشه‌قهرمان پیکان را دوباره بازسازی کرده و به صورت تولید انبوه و در تعداد دلخواه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ساختیم و بعد هم سراغ ساخت ناوشکن سهند در کلاس ناوشکن‌های سنگین رفتیم.

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از ساخت پنجمین نسل ناوشکن پیشرفته کلاس سهند و موج خبر داد و گفت: این ناوشکن در دیلمان آب‌اندازی شد و در این حوزه از دانشگاه‌ها و صنعت کمک گرفتیم.

امیردریادار محمدی اضافه کرد: ناوهای تمام‌ایرانی دنا و مکران با طرح و دانش ایرانی و نیروی انسانی در طول ۸ ماه ۶۵ هزار کیلومتر کره زمین را دور زدند و به سلامت برگشتند و حضور ما در خلیج عدن موجب ایجاد امنیت اقتصادی برای شناورهای ما شده است.

کد خبر 749849

دیگر خبرها

  • توقیف خودروی تخلیه نخاله در عرصه تاریخی
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی